Девет състезателя праща “Дунав” на Държавното за мъже и жени

Треньорът на СКТМ “Дунав” Русе Петър Петров е гласувал доверие на девет състезателя за предстоящото Държавно индивидуално първенство за мъже и жени, което ще се проведе в град Панагюрище от 1 до 4 март. До момента има над 100 заявки за мъже и 80 заявки за жени.

Теодор Александров ще защитава титлата си от миналата година. Конкуренцията е огромна – съотборниците му в “Дунав” и националния отбор Денислав Коджабашев и Петьо Кръстев са подготвени , Кръстев го победи през годината на два открити турнира! Юношите на клуба Константин Камбуров и Огнян Тодоров ще получат шанс за изява и трупане на опит. Играещият в турското клубно първенство Павел Цолов за първи път от четири години ще играе за родния си клуб. За жалост в последния момент поради заболяване отпадна Теодор Йорданов – играещият в Германия бивш шампион на лично и бивш национален състезател няма да пътува за Панагюрище. Стефан Лъвчиев на двойки с Петьо Кръстев ще опитат да отнемат титлата на двойки от Александров/Коджабашев.

Михаела Димова и Светослава Николова за двете състезателки,които ще търсят пробив и добро класиране на първенството.

Всички представители на клуба ще участват на лично, двойки и смесени двойки. Да пожелаем успех на русенските състезатели!

За повече подробности следете страницата на СКТМ “Дунав” във фейсбук.

Коментари (2)
Отговор

Успех момчета и момичета! Вие сте нъмбар уан!

Отговор

Успех!

Коментирай

Име (задължително)
Е-мейл (задължително)
Comment (задължително)

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>