Силни трансфери за Дунав Русе

Сезон 2017-2018 ще започне след месец и ръководството на клуба окомплектова представителните мъжки и женски отбори!

За мъжете освен Теодор Александров, Денислав Коджабашев и Стефан Лъвчиев, бе привлечен и Петьо Кръстев. Кръстев е шампион на България за мъже и национален състезател. Последните няколко сезона, той се подвизаваше в турското първенство. С този трансфер на практика основния национален мъжки отбор ще играе за “Дунав”.

При жените първата ракета Анелия Карова ще играе за “Асарел Медет” Панагюрище, а Меджи Бакалова очаква второ дете. Това наложи треньорското ръководство да привлече две класни попълнения. За “Дунав” ще се състезава Сибел Алтънкая, (отскоро омъжена за турския състезател Уфук Алтънкая). През изминалия сезон тя игра в немското първенство, а сега ще играе в България и Турция. Сибел е шампионка за жени, Балканска шампионка за девойки до 18 и до 21 години.

Второто ново попълнение е Михаела Димова от “Родопи” Момчилград. Тя също е в  националния отбор за жени на България и е многократна медалистка за девойки.

В отбора остава и Бобо Трифу, която направи силно представяне миналия сезон.

Дебют за женския отбор ще направи и Светослава Николова – тя излиза от девическата възраст и се очаква да се включи много мотивирано при опитните си съотборнички.

Коментирай

Име (задължително)
Е-мейл (задължително)
Comment (задължително)

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>