Момичетата на “Дунав” печелят в Турция

Момичетата на Дунав Русе участваха на тренировъчен лагер, завършил с двустранна среща в град Бурса, Турция. Зарена Коева, Светослава Николова, Ванеса Цонева , Ивон Кръстева и Милена Маринова бяха водени от треньора Стефан Лъвчиев от 31.5 до 7.6 в залата на клуб Bursa Büyükşehir Belediye Spor. Поканата бе отправена към клуба от старши треньора на клуба Ерсин Сунай,а връзката бе осъществена от бившата състезателка на Дунав Русе, понастоящем национал на Турция Сибел Ремзи.

При перфектна организация от клуба домакин, това бе една възможност за обмяна на опит в организационен и спортно-технически план. В края на лагера бе изиграна и двустранна среща, която русенки спечелиха с категоричното 12:2!

УС на СКТМ Дунав благодари на турския клуб, на треньора Ерсин Сунай и на Сибел Ремзи, като за в бъдеще се плануват тези лагери да станат традиция за двата клуба!

Коментирай

Име (задължително)
Е-мейл (задължително)
Comment (задължително)

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>