Безпаричието продължава – първото място остава!

Първия турнир от финалната четворка от отборния шампионат за мъже бе изигран на 12 и 13 януари във Варна.

С две победи и една загуба, националите Теодор Александров и Денислав Коджабашев, подпомогнати от играещия треньор Стефан Лъвчиев продължават да водят във временното класиране.

В съботния ден те победиха с 4:0 “Корабостроител 92″ /Варна/ и с 4:1 “Боровец” /Горна Оряховица/. В неделя те отстъпиха на “Марек Дигеста” /Дупница/ с 2:4 като две победи записа Теди Александров. Въпреки загубата “Дунав” продължава да е на първо място с по-добри показатели от следващия “Марек Дигеста”.

 

По същото време се игра и първия турнир от финалната четворка при жените в Панагюрище.

Треньорът Петър Петров с националките Мария Йовкова, Михаела Димова, опитната Весела Асенова и 17 годишната Ивон Кръстева също записаха две победи и една загуба.

Те победиха “Корабостроител 92″ /Варна/ с 4:2,а след това “Асарел Медет” /Панагюрище/ с 4:2.  В последния си мач те отстъпиха за втори път от шампионките “Комфорт” /Варна/ в драма с 3:4, след като водеха с 3:2. Жените задържат втората си позиция,на една точка зад “Комфорт” ,и имат реални шансове да се борят за титлата в оставащите три турнира.

 

Ръководството на СКТМ “Дунав” Русе иска да благодари на своите състезатели, които въпреки липсата на спонсор продължават да защитават цветовете на клуба и да доказват своята класа!

СКТМ “Дунав” е в отчаяна нужда на спонсор и е готов за нови партньорства, за да може да продължи да бъде един от водещите клубове по тенис на маса в България!

Коментирай

Име (задължително)
Е-мейл (задължително)
Comment (задължително)

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>